نسیم زنگوئی
|
|
دانشكده منابع طبیعی دریا گروه شیلات
|
محل تولد:
|
بوشهر - بوشهر
|
مرتبه علمی:
|
استاد یار
|
وضعیت استخدامی:
|
پیمانی
|
تاریخ استخدام:
|
1389/01/01
|
پایه:
|
1
|
|
|
تخصص:
|
بهداشت و بیماریهای آبزیان
|
علایق:
|
|
|
|
تلفن محل کار:
|
|
آدرس محل کار:
|
خرمشهر.دانشگاه علوم و فنون دریایی.دانشكده منابع طبیعی. گروه شیلات
|
پست الکترونیک:
|
|
وب سایت:
|
|
|
|
مقالات ارائه شده در کنفرانس ها
|
1
|
-
|
تاثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر فعالیت آنزیم های گوارشی و تركیبات كبد ماهی بنی انگشت قد
|
|
نسرین رحیمی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
دومین همایش بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس و دهمین همایش علوم و فنون دریایی ایران
|
|
انجمن علوم و فنون دریایی ایران
|
|
1392/11/29
|
2
|
-
|
اثرات عصاره سیر (Alliumsativum) بر شاخص های رشد، تغذیه و تركیب بیوشیمیایی لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
|
|
لیلا صمدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
دومین همایش بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس و دهمین همایش علوم و فنون دریایی ایران
|
|
انجمن علوم و فنون دریایی ایران
|
|
1392/11/29
|
3
|
-
|
تغییرات هورمون های استروئیدی ماهی صبور در زمان تخمریزی و پس از تخمریزی
|
|
اسد اسدی عیدی وند,سید محمد موسوی,سید رضا فاطمی طباطبایی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,
|
|
سومین همایش ملی كشاورزی، آبزیان و غذا
|
|
آموزش جهاد كشاورزی استان بوشهر
|
|
1392/08/28
|
4
|
-
|
اثرات عصاره سیر بر برخی پارامترهای همولنف میگوی پا سفید غربی
|
|
لیلا صمدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
سومین همایش ملی كشاورزی، آبزیان و غذا
|
|
آموزش جهاد كشاورزی استان بوشهر
|
|
1392/08/28
|
5
|
-
|
اثرات عصاره زنجبیل بر رشد و پارامترهای خون شناسی ماهی بنی
|
|
طیبه اسدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,وحید یاوری,
|
|
سومین همایش ملی كشاورزی، آبزیان و غذا
|
|
آموزش جهاد كشاورزی استان بوشهر
|
|
1392/08/28
|
6
|
-
|
مروری بر جایگزینی پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره های غذایی آبزیان
|
|
حمید محمدی آذرم,وحید یاوری,امیر پرویز سلاطی,نسیم زنگوئی,فاطمه محمدی نافچی,
|
|
اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
1393/11/08
|
7
|
-
|
توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی در جیره غذایی ماهی جوان بنی
|
|
حمید محمدی آذرم,وحید یاوری,امیر پرویز سلاطی,نسیم زنگوئی,فاطمه محمدی نافچی,
|
|
اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
1393/11/08
|
8
|
-
|
اثرات سطوح متفاوت پروبیوتیك جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه، نرخ بازماندگی و سیستم ایمنی
|
|
نسیم زنگوئی,مجتبی علی شاهی,حمید محمدی آذرم,تكاور محمدیان,زینب بهزادی فرد,
|
|
اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
1393/11/08
|
9
|
-
|
تاثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر روی كارایی رشد، تغذیه و تركیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت قد
|
|
نسرین رحیمی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
هجدهمین كنگره دامپزشكی ایران
|
|
جامعه دامپزشكان ایران
|
|
1393/02/16
|
10
|
-
|
اثرات محرك ایمنی و رشد عصاره زنجبیل در ماهی بنی
|
|
طیبه اسدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,وحید یاوری,
|
|
سومین كنگره ملی گیاهان دارویی
|
|
دانشگاه فردوسی مشهد
|
|
1393/02/24
|
11
|
-
|
اثرات عصاره زیره سبز بر عملكرد رشد و تغذیه ماهی جوان كپور معمولی Cyprinus carpio
|
|
فرشته قائدی ,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
چهارمین همایش ملی كشاورزی، آبزیان و غذا
|
|
مركز حقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر
|
|
1393/09/13
|
12
|
-
|
مقایسه اثر سطوح مختلف گیاه یونجه (عصاره الكلی و پودر) به عنوان مكمل رشد و راندمان تغذیه در ماهی كپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان
|
|
زهرا فلامرزی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,
|
|
چهارمین همایش ملی كشاورزی، آبزیان و غذا
|
|
مركز حقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر
|
|
1393/09/13
|
13
|
-
|
Effects of Alfalfa Medicago sativa as meal and extract on some gastric enzymes of common carp
|
|
ایمان امیرزادكانی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
چهارمین كنگره ملی گیاهان دارویی
|
|
شبكه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی
|
|
1394/02/22
|
14
|
-
|
Effects of Alfalfa Medicago sativa as meal and extract on some hematological parameters of common carp
|
|
محسن كیان طاهری,سید محمد موسوی,نسیم زنگوئی,محمد ذاكری,
|
|
چهارمین كنگره ملی گیاهان دارویی
|
|
شبكه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی
|
|
1394/02/22
|
15
|
-
|
اثرات تغذیه ای عصاره گیاه یونجه (Medicago sativa) بر عملكرد آنزیم های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین كمان (Oncorhynchus mykiss)
|
|
احمد كولیوند,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,وحید یاوری,نسیم زنگوئی,
|
|
دومین كنفرانس بین المللی گیاهان دارویی ، كشاورزی ارگانیك ، مواد طبیعی و دارویی
|
|
انجمن گیاهان دارویی
|
|
1397/12/22
|
16
|
-
|
اثرات تغذیه ای سطوح مختلف زئوتن برفعالیت آنزیم های گوارشی كپور معمولی (Cyprinus carpio)در مرحله انگشت قد
|
|
وحيد روشن,پریتا كوچنین ,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,
|
|
3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FISHERIES and AQUATIC RESEARCH
|
|
دانشگاه ایزپارتا
|
|
1398/06/06
|
17
|
-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه (Medicago sativa) بر عملكرد آنزیم های كبدی و پارامترهای سرمی بچه ماهیان قزل آلای رنگین كمان(Oncorhynchus mykiss)
|
|
احمد كولیوند,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,وحید یاوری,نسیم زنگوئی,
|
|
هفتمین كنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
|
|
دانشگاه لرستان
|
|
1398/08/08
|
18
|
-
|
Effect of edible chitosan coatings incorporated with alcoholic extract of propolis on physicochemical, microbial and sensory properties of Japanese threadfin bream fish (Nemipterus japonicus) during r
|
|
زینب عبادی,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی,نسیم زنگوئی,
|
|
4th International Congress of Fisheries and Aquatic Research (ICFAR)
|
|
موسسه تحقیقات شیلات ایران
|
|
1399/08/28
|
|
مقالات چاپ شده در مجلات
|
1
|
-
|
اثر جایگزینی سویا و مخمر نانوایی به جای پودر ماهی بر فعالیت آنزیم های گوارشی و تركیب بیوشیمیایی بدن ماهیان جوان بنی
|
|
فاطمه محمدی نافچی,حمید محمدی آذرم,وحید یاوری,امیر پرویز سلاطی,نسیم زنگوئی,
|
|
International Journal of Biosciences - لیست سیاه
|
|
ISI
|
شماره
|
5
|
|
INTERNATIONAL NETWORK NATURAL SCIENCES-INNSPUB,
|
|
1393/06/21
|
2
|
-
|
بررسی اثرات ضدمیكروبی عصاره گیاه سیر بر برخی باكتری های بیماری زای محیطی
|
|
لیلا صمدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
مجله آبزی پروری پایدار
|
|
علمی پژوهشی
|
شماره
|
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
|
3
|
-
|
بررسی برخی خصوصیات زیستی و بافت شناسی گناد در ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در زمان تخمریزی و پس از تخمریزی
|
|
اسد اسدی عیدی وند,سید محمد موسوی,سید رضا فاطمی طباطبایی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,
|
|
مجله علوم و فنون دریایی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
|
4
|
-
|
تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر كارایی رشد، تغذیه و تركیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی انگشت قد )Mesopotamichthys sharpeyi(
|
|
نسرین رحیمی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
مجله شیلات
|
|
ISC
|
شماره
|
2
|
|
دانشكده منابع طبیعی
|
|
1394/09/20
|
5
|
-
|
Effects of Ginger (Zingiber officinale) Extract on Digestive Enzymes and Liver Activity of Mesopotamichthys sharpeyi Fingerlings
|
|
نسرین رحیمی,نسیم زنگوئی,محمد ذاكری,سید محمد موسوی,
|
|
Journal of the Persian Gulf
|
|
ISC
|
شماره
|
19
|
|
انجمن علوم و فنون دریایی ایران
|
|
1394/03/20
|
6
|
-
|
اثرات عصاره زنجبیل بر خون شناسی و پارامترهای سرم شناسی و میزان رشد در ماهی بنی
|
|
طیبه اسدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,وحید یاوری,
|
|
مجله علوم و فنون دریایی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
|
7
|
-
|
بررسی اثرات ضد میكروبی عصاره الكلی زنجبیل بر برخی باكتری های بیماری زای آبزیان
|
|
طیبه اسدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,وحید یاوری,
|
|
مجله پژوهش های ماهی شناسی كاربردی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه گنبد كاووس
|
|
|
8
|
-
|
بررسی فعالیت آنزیم های گوارشی، تركیب بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون در ماهیان جوان بنی تغذیه شده با منابع پروتینی مخمر نانوایی و سویا
|
|
فاطمه محمدی نافچی,حمید محمدی آذرم,وحید یاوری,امیر پرویز سلاطی,نسیم زنگوئی,
|
|
مجله پژوهش های ماهی شناسی كاربردی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه گنبد كاووس
|
|
|
9
|
-
|
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الكلی یونجه (Medicago sativa) بر عملكرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی الشه و برخی فاكتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی كپور معمولی (Cyprinus carpio)
|
|
زهرا فلامرزی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,
|
|
مجله شیلات
|
|
ISC
|
شماره
|
2
|
|
دانشكده منابع طبیعی
|
|
1395/04/15
|
10
|
-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملكرد رشد و تغذیه ماهی جوان Cyprinuscarpio كپور معمولی
|
|
فرشته قائدی ,سید محمد موسوی,نسیم زنگوئی,محمد ذاكری,
|
|
مجله زیست شناسی جانوری تجربی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه پیام نور تهران
|
|
|
11
|
-
|
اثرات عصاره الكلی زیره سبز بر آنزیم های گوارشی و برخی پارامترهای سرمی ماهی انگشت قد كپور معمولی Cyprinus carpio
|
|
نرگس صارمی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,علی شهریاری,
|
|
مجله توسعه آبزی پروری
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه آزاد واحد لاهیجان
|
|
|
12
|
-
|
The shelf life extension of refrigerated Nemipterus japonicus fillets by chitosan coating incorporated with propolis extract
|
|
زینب عبادی,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی,نسیم زنگوئی,
|
|
International Journal of Biological Macromolecules
|
|
ISI
|
شماره
|
|
|
الزویر
|
|
|
13
|
-
|
اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تركیب بیوشیمیایی لاشه و عملكرد سیستم ایمنی ماهی كپور معمولی انگشت قد
|
|
محمدجواد ایمانی,نسیم زنگوئی,محمد ذاكری,سید محمد موسوی,
|
|
مجله فیزیولوژی و بیوتكنولوژی آبزیان
|
|
ISC
|
شماره
|
اول
|
|
دانشگاه گیلان
|
|
1398/01/01
|
14
|
-
|
Estimation of optimal time for artificial propagation of Tenualosa ilisha based on levels of thyroid and steroid hormones concentration
|
|
اسد اسدی عیدی وند,سید محمد موسوی,سید رضا فاطمی طباطبایی,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,
|
|
Iranian Journal of Fisheries Sciences
|
|
JCR (دارای Q)
|
شماره
|
|
|
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی كشور
|
|
|
15
|
-
|
Effect of dietary Garlic extract on growth, feeding parameters, hematological indices and body composition of Litopenaeus vannamei
|
|
لیلا صمدی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
Journal of the Persian Gulf
|
|
ISC
|
شماره
|
25
|
|
انجمن علوم و فنون دریایی ایران
|
|
1398/10/11
|
16
|
-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه (Medicago sativa) بر عملكرد آنزیم¬های كبدی و پارامترهای سرمی بچه ماهیان قزل¬آلای رنگین كمان (Oncorhynchus mykiss)
|
|
احمد كولیوند,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,وحید یاوری,نسیم زنگوئی,
|
|
فصلنامه زیست شناسی جانوری
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
|
|
|
17
|
-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه بر عملكرد آنزیم های كبدی و پارامترهای سرمی بچه ماهیان قزل آلای رنگین كمان
|
|
احمد كولیوند,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,وحید یاوری,نسیم زنگوئی,
|
|
فصلنامه زیست شناسی جانوری
|
|
ISC
|
شماره
|
4
|
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
|
|
1399/08/01
|
18
|
-
|
تاثیر سطوح مختلف زئوتن بر برخی فاكتورهای خونی و شاخص های رشد ماهی كپور معمولی
|
|
محمدجواد ایمانی,نسیم زنگوئی,محمد ذاكری,سید محمد موسوی,
|
|
مجله بوم شناسی آبزیان
|
|
ISC
|
شماره
|
4
|
|
دانشگاه هرمزگان
|
|
1399/08/01
|
19
|
-
|
اثرات گیاه یونجه (پودر و عصاره) بر آنزیم¬های گوارشی و تركیبات كبد ماهی كپور معمولی جوان (Cyprinus carpio)
|
|
ایمان امیرزادكانی,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,محمد ذاكری,
|
|
مجله علوم و فنون دریایی
|
|
ISC
|
شماره
|
|
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
|
20
|
-
|
اثر سطوح مختلف پری بیوتیك گالاكتوالیگوساكارید بر عملكرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi ))
|
|
مصطفي طرفی صبیح زاده,حمید محمدی آذرم,نسیم زنگوئی,میلاد منیعات,
|
|
مجله بهره برداری و پرورش ابزیان
|
|
ISC
|
شماره
|
4
|
|
دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان
|
|
1400/12/01
|
21
|
-
|
اثرات تغذیه ای سطوح مختلف زئوتن بر رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی كپور معمولی در مرحله انگشت قد
|
|
وحيد روشن,پریتا كوچنین ,محمد ذاكری,نسیم زنگوئی,سید محمد موسوی,
|
|
اكوبیولوژی تالاب
|
|
ISC
|
شماره
|
3
|
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
|
|
1400/08/11
|
22
|
-
|
بررسی تاثیر سطوح مختلف كوركومین در جیره غذایی بر بازماندگی و میزان مقاومت در برابر عفونت با باكتری آئروموناس در ماهی كپور معمولی
|
|
لفته محسنی نژاد,نسیم زنگوئی,حسین هوشمند,سید محمد موسوی,مینا آهنگرزاده,
|
|
علوم و فنون شیلات
|
|
ISC
|
شماره
|
1
|
|
دانشگاه تربیت مدرس
|
|
1400/11/05
|
|
1
|
-
|
اثرات سین بیوتیكی ایزومالتوالیگوساكارید و پدیوكوكوس اسیدی لاكتیكی بر عملكرد رشد و پاسخ های فیزیولوژیك ماهی كپور معمولی
|
مقطع ,
|
دكترا
|
|
میلاد منیعات
|
,
|
نسیم زنگوئی : راهنمای اول , امیر پرویز سلاطی : راهنمای دوم , سید محمد موسوی : مشاور 2 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
02-01-2020
|
2
|
-
|
اثر سطوح مختلف كولین و چربی بر عملكرد رشد، شاخص های بیوشیمیایی سرم خون و پروفایل اسیدهای چرب ماهی كپور معمولی
|
مقطع ,
|
دكترا
|
|
سعید بقایی جزه
|
,
|
نسیم زنگوئی : داور , محمد ذاكری : داور 2 , ابراهیم رجب زاده قطرمی : راهنمای اول , حمید محمدی آذرم : راهنمای دوم , سید محمد موسوی : مشاور1 , سعید كیوان شكوه : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
02-01-2020
|
3
|
-
|
ارزیابی اثرات تحریك ایمنی تجویز خوراكی لاكتوباسیلوس پلانتاروم و لاكتوباسیلوس بومگاریوس جدا شده از روده ماهی شیربت در ماهی كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
زینب بهزادی فرد
|
,
|
نسیم زنگوئی : راهنمای اول , حمید محمدی آذرم : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
4
|
-
|
اثر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر شاخص های رشد، تغذیه، تركیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم های گوارشی ماهی بنی انگشت قد(Mesopotamichthys sharpeyi)
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
نسرین رحیمی
|
,
|
نسیم زنگوئی : راهنمای اول , سید محمد موسوی : راهنمای دوم , محمد ذاكری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
5
|
-
|
اثرات یونجه (پودر و عصاره)بر عملكرد رشد، تغذیه و تركیب بیو شیمیایی بدن و سرم خون ماهی كپور معمولی) Cyprinus carpio carpio ()
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
زهرا فلامرزی
|
,
|
سید محمد موسوی : راهنمای اول , محمد ذاكری : راهنمای دوم , نسیم زنگوئی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
6
|
-
|
استفاده از سطوح مختلف یونجه ( پودر و عصاره)به عنوان یك مكمل ایمنی در غذای ماهی كپور معمولی(Cyprinus carpio )
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
محسن كیان طاهری
|
,
|
سید محمد موسوی : راهنمای اول , نسیم زنگوئی : راهنمای دوم , محمد ذاكری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
7
|
-
|
اثرات یونجه (پودر و عصاره) بر آنزیم های گوارشی و تركیبات كبد ماهی كپور معمولی جوان
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
ایمان امیرزادكانی
|
,
|
نسیم زنگوئی : راهنمای اول , سید محمد موسوی : راهنمای دوم , محمد ذاكری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
8
|
-
|
اثرات تغذیه ای سطوح مختلف ازومیت بر فعالیت آنزیمهای گوارشی كپور معمولی (Cyprinus carpio) درمرحله انگشت قد
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
وحید روشن
|
,
|
پریتا كوچنین : راهنمای اول , محمد ذاكری : راهنمای دوم , نسیم زنگوئی : مشاور1 , سید محمد موسوی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
9
|
-
|
تاثیر پوششهای خوراكی ژلاتین تركیب شده با عصاره الكلی بره موم بر طول مدت ماندگاری فیله ماهی گوازیم دم رشته ای ژاپنی طی نگهداری در یخچال
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
زینب عبادی
|
,
|
مهسا حقی : داور 1 , سید محمد موسوی : داور 2 , آیناز خدانظری : راهنمای اول , نسیم زنگوئی : مشاور 2 , سید مهدی حسینی : مشاور1 , ابراهیم رجب زاده قطرمی : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
01-08-2020
|
10
|
-
|
تاثیر پروبیوتیك باسیلوس لشنیفورمیس و باسیلوس سابتیلیس در رشد و بقای آرتمیا ارومیانا و حفاظت آن در برابر باكتری ویبریو كامپبلی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
مریم حری نجف ابادی
|
,
|
امیر پرویز سلاطی : داور 1 , محمد ذاكری : داور 2 , نسیم زنگوئی : راهنمای اول ,
|
تاریخ دفاع ,
|
02-01-2020
|
11
|
-
|
اثر درجات مختلف شوری بر بیان ژن NKA و NKCC در سی باس آسیایی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
سهيلا ثقفیان خو
|
,
|
سعید كیوان شكوه : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , امیر پرویز سلاطی : راهنمای اول , محمد خسروی زاده : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-16-2018
|
12
|
-
|
بررسی اثرات دوره های محرومیت و غذادهی مجدد بر سطوح لپتین و گرلین در ماهی سی باس آسیایی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
مرجان نوروزی
|
,
|
محمد ذاكری : داور 1 , آیناز خدانظری : داور 2 , پریتا كوچنین : راهنمای اول , امیر پرویز سلاطی : مشاور1 , نسیم زنگوئی : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-16-2018
|
13
|
-
|
اثر پرورش متراكم در سیستم در سیسنم بیوفلاك بر پاسخ استرس و ایمنی كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
ظهیه مطوری
|
,
|
سعید كیوان شكوه : داور 1 , محمد خسروی زاده : داور 2 , نسیم زنگوئی : راهنمای اول , حمید محمدی آذرم : راهنمای دوم , آیناز خدانظری : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-16-2018
|
14
|
-
|
اثر پرورش متراكم در سیستم بیوفلاك بر پاسخ استرس كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
ظهيه مطوری
|
,
|
سعید كیوان شكوه : داور 1 , محمد خسروی زاده : داور 2 , نسیم زنگوئی : راهنمای اول , حمید محمدی آذرم : راهنمای دوم , آیناز خدانظری : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-16-2018
|
15
|
-
|
اثرات سینرژیستی مكمل غذایی نانو ذرات سلنیوم و منیزیم بر رشد آنزیم های گوارشی و پارامترهای بیوشیمیایی سرم و ایمنی ماهی سی باس آسیایی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
حامد دیلمی پور
|
,
|
حمید محمدی آذرم : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , سید محمد موسوی : راهنمای اول , محمد ذاكری : راهنمای دوم , سعید كیوان شكوه : مشاور 2 , پریتا كوچنین : مشاور1 , محمد خسروی زاده : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-18-2018
|
16
|
-
|
بررسی تغییرات پس از مرگ ماهی گطان (Luciobarbus xanthopterus) نگهداری شده در یخ
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
سيمين قریشوندی كول جازی
|
,
|
ابراهیم رجب زاده قطرمی : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , سید محمد موسوی : راهنمای اول , سید مهدی حسینی : راهنمای دوم , مهسا حقی : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
09-18-2018
|
17
|
-
|
بررسی تاثیر نانوذرات غذایی سلنیوم و منیزیم بر وضعیت آنتی اكسیدانی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
امين قایدطاهری
|
,
|
محمد ذاكری : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , سعید كیوان شكوه : راهنمای اول , حسین پاشا زانوسی : مشاور 2 , سید محمد موسوی : مشاور1 , حمید محمدی آذرم : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
10-22-2018
|
18
|
-
|
اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره ی غذایی بر شاخص های دفاع آنتی اكسیدانی و برخی پارامترهای خونی در ماهی انگشت قد كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
منا تفانی
|
,
|
پریتا كوچنین : داور 1 , سعید كیوان شكوه : داور 2 , نسیم زنگوئی : راهنمای اول , امیر پرویز سلاطی : راهنمای دوم , سید محمد موسوی : مشاور 2 , محمد ذاكری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
19
|
-
|
اثرات تغذیه ای سطوح مختلف زئوتن بر روی رشد برخی فاكتورهای بیوشیمیایی و سیستم ایمنی در كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
محمدجواد ایمانی
|
,
|
سعید كیوان شكوه : داور 1 , امیر پرویز سلاطی : داور 2 , نسیم زنگوئی : راهنمای اول , محمد ذاكری : راهنمای دوم , سید محمد موسوی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
20
|
-
|
اثرات سطوح مختلف اسانس تركیبی بر تركیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیمهای گوارشی ماهی انگشت قد شیربت
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
ارزو فردیپور
|
,
|
وحید یاوری : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , ابراهیم رجب زاده قطرمی : راهنمای اول , سید محمد موسوی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
21
|
-
|
اثرات عصاره زیره سبز بر عملكرد رشد و تغذیه و تركیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی انگشت قد كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
فرشته قائدی
|
,
|
نسیم زنگوئی : راهنمای اول , سید محمد موسوی : راهنمای دوم , محمد ذاكری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
22
|
-
|
بررسی اثرات عصاره الكلی زیره سبز بر آنزیم های گوارشی و برخی پارامترهای سرمی ماهی جوان كپور معمولی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
نرگس صارمی
|
,
|
سید محمد موسوی : راهنمای اول , محمد ذاكری : راهنمای دوم , نسیم زنگوئی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
23
|
-
|
اثرات مكمل های آمینواسیدی لیزین و / یامتیونین بر شاخص های رشد، تغذیه و تركیبات بیوشیمیایی بدن ماهیان جوان صبیتی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
نگار بیرمی
|
,
|
نسیم زنگوئی : داور 1 , سعید كیوان شكوه : داور 2 , محمد ذاكری : راهنمای اول , پریتا كوچنین : راهنمای دوم , حمید محمدی آذرم : مشاور 2 , وحید یاوری : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
24
|
-
|
اثرجایگزینی پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر فعالیت آنزیم های گوارشی و تركیب بیوشیمیایی بدن در ماهیان جوان بنی ) Mesopotamichthys sharpeyi )
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
فاطمه محمدی نافچی
|
,
|
حمید محمدی آذرم : راهنمای اول , وحید یاوری : راهنمای دوم , نسیم زنگوئی : مشاور 2 , امیر پرویز سلاطی : مشاور1 ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
25
|
-
|
اثرات پروبیوآنزیم تغذیه ای بر شاخص های رشد، تغذیه، پاسخ های ایمنی، بیان ژن های واسطه ایمنی و مقاومت در برابر بیماری در ماهی قزل آلای رنگین كمان (Oncorhynchus mykiss)
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
ابوالحسن راستیان نسب
|
,
|
نسیم زنگوئی : داور , سعید كیوان شكوه : داور 2 , سید محمد موسوی : راهنمای اول , حسین ذوالقرنین : مشاور1 , محمد ذاكری : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
26
|
-
|
بهبود پایداری اكسایشی روغن ماهی استخراج شده از كبد و پوست ماهی كپور معمولی (cyprinus carpio) و فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با كمك فرآیند ریزپوشانی
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
هاجر محمدی
|
,
|
آیناز خدانظری : داور 1 , نسیم زنگوئی : داور 2 , سید محمد موسوی : راهنمای اول , حسین پاشا زانوسی : مشاور 2 , سید مهدی حسینی : مشاور1 , سعید كیوان شكوه : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
27
|
-
|
بررسی تاثیر پوشش صمغ بادام كوهی حاوی عصاره ریحان بر كیفیت فیله كپور نقره ای در طی نگهداری در یخچال
|
مقطع ,
|
كارشناسی ارشد
|
|
اعظم احمدی كارنجی
|
,
|
آیناز خدانظری : داور , نسیم زنگوئی : داور , سید مهدی حسینی : راهنمای اول , ابراهیم رجب زاده قطرمی : مشاور1 , صدیقه بطالبلوئی : ناظرتحصيلات تکميلي ,
|
تاریخ دفاع ,
|
|
|
1
|
-
|
آشنایی با شایع ترین انگل های ماهیان زینتی و روشهای درمان آنها
|
سازمان برگزارکننده ,
|
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
|
|
مدرس
|
,
|
1393/09/29
|
تا
|
1393/09/29
|
|
|
|